Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

toate categoriile

Acasă> Caz și știri

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd practică dezvoltarea ecologică și îmbrățișează viața cu emisii scăzute de carbon

Ora: 2023-03-08 Accesări: 77

În prezent, provincia chineză Hunan se află într-o perioadă critică de „al patrulea trimestru decisiv, un an întreg decisiv”, cu o creștere semnificativă a încărcăturii de energie electrică. Pentru a atinge vârful iernii, toate părțile provinciei Hunan folosesc pe deplin mecanismul pieței pentru a eșalona consumul de energie de vârf și pentru a consolida transformarea de economisire a energiei. Recent, Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. a intrat pe Hunan News Network pentru a împărtăși măsurile de conservare a energiei și de reducere a emisiilor luate în producția de iarnă și pentru a susține biroul verde.

În atelierul de producție al Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd., folosim jgheabul de alimentare pentru a ajunge din urmă cu acest lot de produse vândute în Statele Unite și pentru a reduce sarcina rețelei electrice și a economisi costul consumului de energie prin schimbarea consumul maxim de energie. Domnul Liu Tao, directorul general, a spus că întreprinderea implementează managementul rețelei. Doar acolo unde sunt oameni pot deschide echipamentul, iar atelierul este responsabil de consumul de energie al propriei zone, astfel încât să realizeze că oamenii trec prin echipament. SAIYISI implementează profund noul concept de dezvoltare, se concentrează pe producția efectivă și se concentrează îndeaproape pe cele cinci concepte de dezvoltare „inovare, coordonare, verde, deschidere și partajare” pentru a îmbunătăți în mod eficient nivelul de gestionare a consumului de energie și de gestionare a indicelui de carbon.


ds

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie care se concentrează pe sistemul de control electric al platformei de lucru aeriene, care integrează cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și servicii, oferind soluții inteligente de sisteme de control pentru producătorii de platforme de lucru aeriene, dezvoltând în mod independent foarte inteligent controlere și oferind o gamă completă de accesorii și servicii pentru companiile de leasing de platforme de lucru aeriene. Echipa tehnică profesionistă creează produse avansate, sigure și inteligente, iar serviciul excelent al echipei câștigă laudele unanime ale clienților.

În prezent, produsele companiei includ controler de motor pentru platforma de lucru aeriană, ECU de control al vehiculului, PCU de operare de control superior și o serie completă de accesorii pentru platforma de lucru aeriană, cu utilizatori din întreaga lume.

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. se angajează să-i ajute pe angajați să realizeze valoare, să creeze valoare pentru clienți și să contribuie cu valoare societății în scopul onestității, inovației, calității, vieții și serviciilor în primul rând.

Produse asemanatoare:

Piese Genie ref. 1256727, folosit pentru GS1932, GS2032, GS2646, GS3246, GS4047.

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/genie-parts-ref-1256727-used-for-gs1932-gs2032-gs2646-gs3246-gs4047

Cutie de comandă lift foarfecă Skyjack 156879

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/skyjack-scissor-lift-control-box-156879

Geniue Genie 5 Lift foarfecă ECU 100839 Ground Control

https://www.awp-parts.com/Ground-control-module/geniue-genie-5-scissor-lift-ecu-100839-ground-control

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

Adresă: Camera 403,6, clădirea 169, nr. XNUMX Renmindong Road, zona de dezvoltare economică și tehnologică Changsha, Changsha, provincia Hunan, China

Tel: + 86 189 3248 3051

E-mail: [e-mail protejat]

Mobil: + 86 189 3248 3051

Site: https://www.awp-parts.com


Categorii fierbinți