Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd

toate categoriile

Acasă> Caz și știri

Cele mai importante 12 companii de platforme de lucru aeriene din lume în 2023 - Finanțe, strategii de afaceri, știri majore

Ora: 2023-06-16 Accesări: 55

1123_ 副本

Prezentare generală a industriei platformei de lucru aerian global 2023:

Platformele aeriene de lucru (AWP), sau camioanele cu cupe, reprezintă dispozitive aeriene mecanice utilizate pentru efectuarea activităților de întreținere și construcție aeropurtată la platforme sau înălțimi ridicate. Este echipat cu foarfece, lifturi verticale și articulate, conectori de aer comprimat, scule electrice și echipamente specializate, inclusiv rame de sticlă pentru ferestre și unități sub pod, pentru operatorii de ridicare. AWP oferă operatorului securitate, mobilitate și flexibilitate sporite pentru a ajunge în zonele de construcție înguste și provocatoare. În consecință, acestea sunt utilizate pe scară largă pentru aplicații de transport și logistică, retail, depozit și depozitare.

Cât de mare este piața platformelor de lucru aerian:

· Valoarea dimensiunii pieței în 2022:8.8 miliarde USD

· Prognoza veniturilor din industrie în 2028:13.5 miliarde USD

· Rata de crestere:CAGR de 7.18%

· Anul de bază al estimării:2022

· Date istorice:2017-2022

· Perioada viitoare de prognoză:2023-2028

Factorii determinanți ai industriei platformei de lucru aeriene globale și analiza cererii viitoare:

Dezvoltarea orașelor inteligente și adoptarea pe scară largă a dispozitivului pentru desfășurarea activităților de întreținere a infrastructurii existente se numără printre factorii cheie care stimulează piața platformelor de lucru aeriene. Mai mult, concentrarea din ce în ce mai mare a numeroaselor organizații de construcții pe îmbunătățirea siguranței lucrătorilor și operatorilor în timpul efectuării acțiunilor de supraveghere acționează ca un alt factor semnificativ de inducere a creșterii. În afară de aceasta, disponibilitatea tot mai mare a serviciilor de închiriere pentru închirierea temporară a platformelor de lucru aeriene propulsează și creșterea pieței. Mai mult, mai multe progrese tehnologice, cum ar fi integrarea senzorilor de înclinare și a instrumentelor automate de autoverificare în noi AWP, influențează pozitiv piața globală.

Pe lângă aceasta, adoptarea în creștere a acestor sisteme avansate, deoarece oferă avertismente și alerte în timp real operatorului și sporesc siguranța operațională a echipamentului, alimentează și mai mult creșterea pieței. În plus, companiile de top, inclusiv Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation), Dinolift OY, Haulotte Group (Solem SA), Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd., Tadano Ltd., etc., intră în parteneriate strategice pentru a-și extinde consumatorul de bază, care conduce și piața globală. În plus, se anticipează că construcția de clădiri înalte și diverse dezvoltări de infrastructură, în special în economiile în curs de dezvoltare, vor alimenta piața platformelor de lucru aeriene în perioada prognozată.

De către IMARC Group, primele 12 companii de platforme de lucru aeriene din lume 2023:

· Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation)

· Dinolift OY

· Haulotte Group (Solem SA)

· Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd

· JLG Industries, Inc. (Oshkosh Corporation)

· LGMG North America Inc.

· Linamar Corporation

· Grupul Manitou

· Platforme de lucru aeriene MEC

· Tadano Ltd

· Terex Corporation

· Zhejiang Dingli Machinery Co Ltd.

Extras din IMARC Group


Categorii fierbinți